0

Halloween fericit!

on 10/31/2015
Aceasta nu este chiar o postare.
Am dorit doar să vă urez un Halloween fericit şi sper că vă veți distra în noaptea aceasta.

Încă odată vă doresc un Halloween foarte şmecher şi amuzant şi sper să nu pățiți ca mine şi să stați toată ziua cu cățelul mătuşii în brațe şi să vă uitați la filme horror fără popcorn pentru că "minunatul" cățel al mătuşii a mâncat tot.....
Ok eu am fost Vlad, voi tocmai mi-ați citit postarea, hmmm.... ce urma?...?... Oh da, pa!!!


0

Ruşii au lansat un aşa numit "Putinphone"! :))))

on 10/11/2015

Da, exact cum aţi văzut la titlu!
O firmă de customizare rusă numită "CAVIAR"  a lansat un telefon cu aceleaşi componente interne pe care le are şi un iPhone 6s, dar la exterior este destul de diferit.
Vai, să vedeţi, deci i-au pus pe carcasă chipul lui Vladimir Putin încrustat cu aur. :)))
Iar sub acesta, au fost aşezate emblema presidenţială şi patru versuri din imnul Rusiei, tot din aur normal!:))












Iar preţul acestui telefon este cel mai izbitor.
Deci fiţi atenţi, acest telefon costă 3175 de dolari pentru versiunea sa de 64 de GB, iar pentru cea de 128 GB trebuie să dai 3335 de dolari. :))))))
Deci nu vreau să se supere nimeni pe mine, dar eu nu cred ca se merita să dai aşa mult pe un iPhone 6s, adică numai acesta în versiunea a sa este zguduitor  de scumpă, dar să dai atât de mult doar pentru că ţi-l pune pe preşedintele Rusiei încrustat cu aur pe spatele telefonului??
În niciun caz!
Oricum, cam asta a fost pentru astăzi, eu sper că v-a plăcut, oh da şi aseară am creat o pagină de facebook a blogului, aşa că puteţi intra acolo sa îmi lăsaţi mesaje şi să vedeţi postările noi şi tot felul de chestii noi! Ca să intraţi pe pagină daţi click aici.
PA!


0

Halloween

on 10/10/2015

Bine înainte să începem, da ştiu bine ca v-am enervat extrem de tare, deoarece nu am mai postat de aproape o lună, dar trebuie sa mă înțelegeți şi pe mine, adică a început şi ştim cu toții cât de groaznic este să înceapă şcoala.
Astăzi voiam să continui seria aceea cu "Ce poți face când...". Nu cred că toată lumea ştie despre ce vorbesc, dar le puteți căuta pe amândouă pentru că amândouă sunt pe site. 
Aşa şi revenind am vrut să continui seria aceea şi să o fac despre zilele ploioase, dar a trecut ploaia :). Aşa că vom vorbi despre Halloween!!
Oh da, Halloween, acea sărbătoare care a provocat foarte multe păreri şi presupuneri aici în România.
Şi dacă nu ştiți, prin "păreri şi presupuneri" mă refer la faptul că România este împărțită în două părți, cei care sunt de acord şi cărora nu li se pare nimic atât de neobişnuit şi cei care spun ca este o sărbătoare care întoarce copiii împotriva religiei. Da, nu vreau să discut prea mult despre cea de-a doua grupă, pentru că nu vreau sa îmi creez duşmani. Oh da şi eu fac parte din prima grupă şi nu înțeleg ce este atât de rău în faptul că nişte copii de 5 sau 6 ani se îmbracă în diferite personaje mai terifiante sau mai puțin terifiante. 
Oricum acum că am discutat puțin despre această sărbătoare haideți să vă arăt ce fel de decorațiuni puteți cumpăra pentru data de 31 octombrie 2015.
Eu vă recomand să cumparați de aici.(trebuie să dați click pe cuvântul scris cu portocaliu ca să intrați pe site.)
Ok, sper că v-a plăcut articolul de azi. Sper să ne vedem săptămâna viitoare, pa!!!

Copyright © 2009 Sursa de cuvinte All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.