Halloween


Bine înainte să începem, da ştiu bine ca v-am enervat extrem de tare, deoarece nu am mai postat de aproape o lună, dar trebuie sa mă înțelegeți şi pe mine, adică a început şi ştim cu toții cât de groaznic este să înceapă şcoala.
Astăzi voiam să continui seria aceea cu "Ce poți face când...". Nu cred că toată lumea ştie despre ce vorbesc, dar le puteți căuta pe amândouă pentru că amândouă sunt pe site. 
Aşa şi revenind am vrut să continui seria aceea şi să o fac despre zilele ploioase, dar a trecut ploaia :). Aşa că vom vorbi despre Halloween!!
Oh da, Halloween, acea sărbătoare care a provocat foarte multe păreri şi presupuneri aici în România.
Şi dacă nu ştiți, prin "păreri şi presupuneri" mă refer la faptul că România este împărțită în două părți, cei care sunt de acord şi cărora nu li se pare nimic atât de neobişnuit şi cei care spun ca este o sărbătoare care întoarce copiii împotriva religiei. Da, nu vreau să discut prea mult despre cea de-a doua grupă, pentru că nu vreau sa îmi creez duşmani. Oh da şi eu fac parte din prima grupă şi nu înțeleg ce este atât de rău în faptul că nişte copii de 5 sau 6 ani se îmbracă în diferite personaje mai terifiante sau mai puțin terifiante. 
Oricum acum că am discutat puțin despre această sărbătoare haideți să vă arăt ce fel de decorațiuni puteți cumpăra pentru data de 31 octombrie 2015.
Eu vă recomand să cumparați de aici.(trebuie să dați click pe cuvântul scris cu portocaliu ca să intrați pe site.)
Ok, sper că v-a plăcut articolul de azi. Sper să ne vedem săptămâna viitoare, pa!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu